Näköislehti

Mitä näköislehti sisältää?

Savon Sanomien näköislehti on painetun päivän lehden tietokoneella selattava versio. Näköislehti sisältää samat uutiset kuin painettu sanomalehti sekä kuuden edellisen päivän lehdet.

Miten saan näköislehden käyttööni?

Haluatko lukea näköislehteä jatkuvasti? Tällöin Sinulla täytyy olla voimassa Savon Sanomien tilaus, joka sisältää VERKKO+ tuotteen;
tarkista tilauksesi Omat tiedot -sivulta. Jos ole paperilehden kestotilaaja voit lisätä tilaukseesi verkkotuotteet täällä
Jos sinulla ei ole VERKKO+ tilausta, tilaa täältä
Kun tilaus on kunnossa, pääset lukemaan näköislehteä, kun kirjaudut verkkosivustolle käyttäjätunnuksellasi.

Saako kestotilaaja näköislehden ilmaiseksi?

Savon Sanomien paperilehden kestotilaaja voi liittää tilaukseen sähköiset tuotteet todella edullisesti täällä.

En pääse lukemaan näköislehteä?

Jos sinulla on voimassa tilaus, johon sisältyy näköislehti, tarkistathan oletko kirjautunut käyttäjätunnuksillasi verkkosivustolle. Voit käyttää maksullisia verkkopalveluja vain kirjautuneena.

Voit tarkistaa tilauksesi voimassaolon Omat tiedot -sivulta tai lähettämällä. viestin asiakaspalveluun (ma-pe klo 8-16)

Miten näköislehdestä laskutetaan?

Jos sinulla on Savon Sanomien sähköiset tuotteet sisältävä tilaus, näköislehti kuuluu siihen niin kauan kuin tilaus on voimassa ja tilaus maksetaan tilattaessa joko verkkopankissa tai luottokortilla tai se laskutetaan valitsemallasi laskutustavalla.

Voiko näköislehdestä ostaa irtonumeron?

Näköislehden irtonumeroita ei ole mahdollista ostaa. Jos sinulla on lukulaite, voit ostaa irtonumeron siihen.

Milloin päivän lehti ilmestyy?

Savon Sanomat ilmestyy näköislehtenä aamuyöllä.

Onko koko vuoden lehdet luettavissa?

Näköislehtenä on luettavissa aina päivän lehti ja kuusi edellistä numeroa.

Poikkeaako näköislehden sisältö painetusta lehdestä?

Ei poikkea. Näköislehti sisältää täsmälleen painetun Savon Sanomien sisällön liitteineen.

Näköislehti toimi eilen, mutta en pääse sinne enää?

Jos tilauksesi on edelleen voimassa, olisiko vuorokautinen kirjautumiskertojesi määrä ylittänyt 10?
Sähköiset tilaukset sisältävät 10 lukulaitelehden kirjautumiskertaa vuorokaudessa. Tilaukseen liittyvä tunnus on tarkoitettu vain tilaajataloudessa asuvien henkilöiden käyttöön.

Jos kirjautumismäärä on tullut täyteen, etkä sinä tai perheenjäsenesi ole kirjautunut näin monta kertaa samana päivänä, on mahdollista, että käyttäjätunnuksesi ja salasanasi on levinnyt ulkopuolisille. Tällöin muut henkilöt ovat käyttäneet kirjautumiskertasi. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme, että vaihdat salasanasi välittömästi Omat tiedot -sivulla.

Tai onkohan sinulla paperilehden ja VERKKO+ sisältävä kestotilauspaketti, jonka paperilehti jakelun keskeytyksessä?

Tiesithän, että näköislehteä ja lukulaitelehteä voi lukea maksutta max. 30 vuorokautta / vuosi, silloin kun paperilehti ei ole jakelussa.

Jos käyttää sähköisiä tuotteita yli 30 päivän ajan ilman paperilehteä, tilaa erillinen VERKKO+ tuote.