savonsanomat.fi-sivuston rajaton lukuoikeus

Minulla on Savon Sanomien kestotilaus, mutta en voi lukea verkossa kaikkia juttuja?

Verkkosivuilta voit lukea maksutta viisi uutisjuttua viikossa.

Jos tilaukseesi kuuluu VERKKO+ tuotteet, tarkista oletko kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksellasi? Kirjaudu ja tarkista tilauksesi täällä.

Jos tilaukseesi kuuluu nyt vain paperilehti, voit liittää siihen VERKKO+ tuotteet edullisesti täällä.

Mitä Savon Sanomien verkkosivustolta löytyy?

Osoitteessa www.savonsanomat.fi seuraamme maakunnan, kotimaan ja ulkomaiden tapahtumia tuoreeltaan. Verkkopalvelussa on tarjolla runsaasti päivän lehden tarjontaa. Sieltä löytyy myös kattava video- ja kuvasarjatarjonta. Verkkopalvelua voi käyttää tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Verkkosivuilta voit lukea maksutta viisi uutisjuttua viikossa. Jos haluat lukea enemmän sisältöjä, tilaa rajaton lukuoikeus.

Mitä maksullinen verkkosisältö eli rajaton lukuoikeus tarkoittaa?
Savon Sanomien verkkopalvelussa on käytössä niin sanottu avoin maksumuuri, joka on käyttöön perustuva tilausmalli. Voit lukea maksutta viisi juttua seitsemän päivän aikana. Juttuja voi jakaa sosiaalisen median kautta (Facebook, Twitter, Google+).

Ovatko verkon kaikki sisällöt maksullisia?

Eivät ole. Esimerkiksi keskustelupalstalla voi keskustella vapaasti. Lisäksi palvelun etusivua ja osastojen etusivuja voi selata vapaasti. Myös lukijan kuvat, Verkkoasiointi ja Mediamyynnin sivut eivät kerrytä klikkauksia ilmaisiin uutisjuttuihin.

Miten voin seurata kuinka monta artikkelia olen lukenut?
Laskuri näkyy avatun uutisjutun yläosassa.

Milloin maksumuuri nollautuu?
Käyttäjä saa uudet maksuttomat viisi artikkelia seitsemän vuorokauden kuluttua siitä kun hän avasi ensimmäisen artikkelin. Maksumuuri ei siis nollaudu esim. aina viikon alussa, vaan aika on laitekohtainen.

Miten menettelen, jos haluan tilata Savon Sanomien rajattoman lukuoikeuden?

Tilausvaihtoehdot löytyvät täältä. Valitse savonsanomat.fi rajaton lukuoikeus tai VERKKO+, johon sisältyvät päivän lehden ja verkon kaikki uutiset.

Millaisilla laitteilla verkkosisältöä voi lukea?

Tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla.

Millaiset käyttöehdot Savon Sanomien verkkopalvelulla on?

Käyttöehdot löytyvät täältä.