Verkkosivuston sisältö

Kuka saa lukea maksullisia verkosisältöjä?

Maksulliset sisällöt kuuluvat asiakkaille, joilla on paperilehden ja digituotteiden yhdistelmätilaus tai pelkkä digitilaus. Tilaus voi olla kestotilaus tai määräaikainen.

Minulla on Savon Sanomien kestotilaus, mutta en voi lukea verkossa kaikkia juttuja?

Jos tilaukseesi kuuluu VERKKO+ tuotteet, tarkista oletko kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksellasi? Kirjaudu ja tarkista tilauksesi täällä.

Jos tilaukseesi kuuluu nyt vain paperilehti, voit liittää siihen VERKKO+ tuotteet edullisesti täällä.

Pitääkö verkkopalveluun rekisteröityä, jotta sen sisältöjä voi lukea?

Pitää, jos haluaa lukea kaiken verkkopalvelun sisällön. Rekisteröitymiseen tarvitaan asiakasnumero ja postinumero. 7-numeroinen asiakasnumero löytyy kestotilaajan etukortista tai tilauslaskusta. Rekisteröidy palveluumme täällä.

Tarjoamme edelleen joitakin juttuja maksutta, ja niitä voi lukea viisi kappaletta viikossa. Tämän jälkeen on tilattava Savon Sanomat, jos haluaa lukea enemmän. Maksuttomien juttujen lukeminen ei edellytä rekisteröitymistä verkkopalveluun.

Saako tilaaja enemmän sisältöjä kuin ennen?

Savon Sanomat kasvattaa jatkuvasti verkossa julkaistavan sisällön määrää. Tavoitteena on, että kerromme verkossa juuri sen hetken kiinnostavimmat uutiset ja puheenaiheet maakunnasta, Suomesta ja maailmalta. Tarkoituksena on myös, että Savon Sanomien tilaajat saavat samat sisällöt niin paperilehdestä kuin verkostakin.

Missä kanavissa Savon Sanomat ilmestyy?

Paperilehti ilmestyy joka päivä muutamia juhlapyhäpäiviä lukuun ottamatta. Lehteä voi lukea myös näköislehtenä, jonka julkaisuaikataulu noudattaa paperilehden julkaisupäiviä. Näköislehteä voi lukea tietokoneella, tablet-laitteilla ja älypuhelimilla. Se ilmestyy joka aamu kello 05 mennessä. Savonsanomat.fi päivystää verkossa vuoden jokaisena päivänä.

Mitä Savon Sanomien verkkosivustolta löytyy?

Osoitteessa www.savonsanomat.fi seuraamme maakunnan, kotimaan ja ulkomaiden tapahtumia tuoreeltaan. Sieltä löytyy myös kattava video- ja kuvasarjatarjonta. Verkkopalvelua voi käyttää tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Jos haluat lukea kaikkia verkkopalvelun sisältöjä tee tilaus tästä.

Ovatko verkon kaikki sisällöt maksullisia?

Eivät ole. Esimerkiksi palvelun etusivua ja kaikkienosastojen etusivuja voi selata vapaasti. Myös lukijan kuvat, Verkkoasiointi ja Mediamyynnin sivut eivät kerrytä klikkauksia ilmaisiin uutisjuttuihin.

Vain tilaajille suunnattivien juttujen lisäksi verkkopalvelussamme on käytössä myös mittaroitu maksumuuri eli tiettyjä juttuja voi lukea viisi kappaletta viikossa.

Miten voin seurata kuinka monta artikkelia olen lukenut?
Laskuri näkyy avatun uutisjutun yläosassa.

Milloin mittaroitu maksumuuri nollautuu?
Käyttäjä saa uudet maksuttomat viisi artikkelia seitsemän vuorokauden kuluttua siitä kun hän avasi ensimmäisen artikkelin. Maksumuuri ei siis nollaudu esim. aina viikon alussa, vaan aika on laitekohtainen.

Miten menettelen, jos haluan tilata Savon Sanomien sähköiset tuotteet?

Tilausvaihtoehdot löytyvät täältä. VERKKO+:n sisältävät tuotteet oikeuttavat pääsyyn kaikkiin sähköisiin sisältöihin.

Millaisilla laitteilla verkkosisältöä voi lukea?

Tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla.

Millaiset käyttöehdot Savon Sanomien verkkopalvelulla on?

Käyttöehdot löytyvät täältä.