Tilausasiat

Haluan tilata Savon Sanomat verkkopalvelun kautta. Miten menettelen?

Mene Tilaa Savon Sanomat -sivulle tutustumaan tuotteisiimme.
Valitse tuote ja tilaa joko olemassa olevalla käyttäjätunnuksellasi tai hanki tunnukset aiemmin saamallasi asiakasnumerollamme.

Mistä löydän asiakasnumeroni?

Viimeisimmästä tilauslaskustasi, Kestotilaajan Etukortista tai kysymällä sähköpostilla asiakaspalvelustamme. Jos puhelinnumerosi on tallennettuna tilaajatietoihisi, voit kysyä myös tekstiviestillä lähettämällä viestin ASIAKAS numeroon 13521 (viesti on maksuton).

Mistä hankin käyttäjätunnuksen?

Käyttäjätunnus on avaimesi Savon Sanomien verkkopalveluiden käyttöön. Kun sinulla on tunnukset, voit tilata tuotteita ja kirjoittaa keskustelupalstalle.
Jos olet tilannut tuotteita, voit tarkastella Omat tiedot -sivulla tilaustietojasi, tehdä muutoksia tietoihin ja keskeyttää jakelun väliaikaisesti.

Kestotilaaja voi tilata kestotilaajan etutuotteita, esim. maksuttomia lahjatilauksia.

Haluan tilata Savon Sanomat - olen uusi tilaaja

Uudelle tilaajalle on aika-ajoin tarjolla tutustumistarjouksia. Tutki voimassaoleva tarjous verkosta tai ota yhteys asiakaspalveluumme Palaute-lomakkeella, niin tarjoamme sinulle sopivaa tilausta parhaaseen hintaan.

Haluan tilata Savon Sanomat – olen tilannut ennenkin, onko tarjousta vanhalle tilaajalle?

Jos sinulla on tallessa edellisen tilauksesi asiakasnumero, hanki tunnukset asiakasnumerollasi tai käytä olemassa olevia tunnuksiasi. Tutki voimassaoleva tarjous verkosta.

Kannattaa harkita kestotilaukseen siirtymistä – kestotilaajalle meillä on aina parhaat tarjoukset. Ota tarvittaessa yhteys asiakaspalveluumme palautelomakkeella.

Haluan lisätä paperilehteen sähköiset tuotteet?

Jos olet kestotilaaja, voit lisätä sähköiset tuotteet tilaukseesi edullisesti heti tästä.
Jos sinulla on määräaikainen tilaus, lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme.

Minulla on voimassa oleva tilaus, mutta haluan vaihtaa tilaukseni toisenlaiseksi, onnistuuko se verkossa?

Jos sinulla on voimassaoleva tilaus, voi tuotteenmuutoksen tehdä vain asiakaspalvelussa esim. lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.
Verkossa muutosta ei voi tehdä, koska haluamme varmistaa, että kaikki sujuu mallikkaasti: aiempi tilauksesi pitää lopettaa ja sopia jo mahdollisesti maksettujen maksujen siirtämisestä uuden tilauksen hyväksi.

Tilaukseni on päättymässä, mitä teen?

Lähetämme jatkotarjouksen hyvissä ajoin ennen määräaikaisen tilauksen päättymistä. Jos halua jatkaa heti tilaustasi, siirry Jatkotarjous-sivulle ja kirjaudu palveluun tilauksesi asiakasnumerolla hankitulla käyttäjätunnuksellasi tai hanki tunnukset tilauksen asiakasnumerolla.

Kannattaa harkita kestotilaukseen siirtymistä – kestotilaajalle meillä on aina parhaat tarjoukset.

Olen opiskelija, saanko alennusta?

Savon Sanomat ”sponsoroi” opiskelijoita, saat tilauksesi jopa puoleen hintaan. Opiskelija voi lisäksi maksaa tilauksen jopa 2 kk välein, ilman erälisää! Tutki Opiskelijatilaus-sivulta, oletko oikeutettu alennukseen.

Olen muuttanut ekaan omaan kotiin ja haluaisin oman lehden

Jos olet 16-24-vuotias ja tilaamassa ensimmäistä kertaa omaan kotiisi, voit saada 2 kk lehdet maksutta. Lehden voi lahjoittaa sinulle Savon Sanomien kestotilaaja. Tunnetko kestotilaajan, ota häneen yhteyttä ja tehkää tilaus yhdessä täällä.

Haluan tilata lahjaksi, voinko tilata verkossa?

Savon Sanomien kestotilaajat voivat tilata erikoishintaisen lahjalehden verkossa.

Maksuttomista lahjalehden tarjouksista kerrotaan kestotilaajille erikseen kampanja-aikana joko lehdessä tai henkilökohtaisella viestillä.

Jos et ole kestotilaaja, ota yhteys lahjalehtiasiassa asiakaspalveluumme, niin tarjoamme sinulle sopivaa tilausta parhaaseen hintaan.

Mitä hyötyä on kestotilauksesta?

Kestotilaus on edullinen eikä sen jatkumisesta tarvitse huolehtia. Voit keskeyttää paperilehden jakelun määräajaksi (minimi 7 päivää, josta voi saada hyvityksen).

Voit perua kestotilauksen asiakaspalvelussamme.

Kestotilaajalle tarjotaan lukuisia etuja. Vuosiedut ovat voimassa kalenterivuoden ja viikoittain ilmoitamme vaihtuvista ns. Etukortti-eduista. Voit ostaa tuotteitamme etuhintaan. Osallistut myös automaattisesti lukija-arvontoihin.

Tilasin VERKKO+ tuotteen, kuuluuko minulle kestotilaajan etuja?

Kyllä, kaikkien Savon Sanomien tilattavien tuotteiden kestotilauksiin kuuluvat kaikki kestotilaajan edut.

Olen matkatöissä, haluan lehden vain viikonloppuisin

Uutisnälkäisen matkatyöläisen paras kaveri on Paperilehti viikonloppu ja VERKKO+ paketti.

Saat uutiset joka päivä verkosta, myös päivän lehden lukulaitteelle ja näköislehtenä ja viikonlopun kruunaa aamukahvipöydän nautintona paperilehti lauantaina ja sunnuntaina. Tilaa verkossa

Lähden lomamatkalle, en halua lehtiä postilaatikkooni

Onko sinulla hyvä ystävä, jota haluaisit muistaa lehtilahjalla? Voit tehdä tilapäisen osoitteenmuutoksen ystäväsi osoitteeseen.

Jos olet kestotilaaja, voit myös keskeyttää paperilehden jakelun lomasi ajaksi. Jos keskeytys on vähintään 7 päivää, hyvitämme sen sinulle siirtämällä seuraavan laskutusjakson alkua eteenpäin keskeytyspäivien määrän. Teet jakelunkeskeytyksen kätevästi Omat tiedot –sivulla

Verkkotuotteen luonteeseen kuuluu, ettei pelkän verkkotuotteen sisältävää tilausta voi keskeyttää eikä käyttämättä jäänyttä palvelua hyvitetä. Verkko on käytössäsi ympäri maailmaa.

Mummi joutui sairaalaan, mitä teen lehdelle?

Jos mummi pystyy ja haluaa lukea lehteään sairaalassa, voi sen useimmiten toimittaa myös hänelle sairaalan osoitteeseen. Oma lehti voisi olla mukava ajankulu. Jos hän ei jaksa lukea lehteään, voi lehden kääntää poissaolon ajaksi vaikkapa opiskelevalle nuorelle, voit myös keskeyttää paperilehden jakelun kotoa poissaolon ajaksi. Teet jakelunkeskeytyksen kätevästi verkon kautta täällä  tai asiakaspalvelustamme

Lähden ulkomaille, haluan lukea kuitenkin uutisia?

Jos tilauksesi sisältää VERKKO+ tuotteet tai savonsanomat.fi rajattoman lukuoikeuden, luet Savon Sanomien uutiset missä vain, kun käytössäsi on internet-yhteys tai mobiililaite.

Voit esim. keskeyttää paperilehden jakelun ja tilata loman ajaksi erikseen verkkotuotteen. Tarkempia tietoja voi kysyä sähköpostilla heti asiakaspalvelustamme.

Osoitteeni muuttuu ensi kuussa, milloin ilmoitan muutoksesta?

Voit ilmoittaa verkon kautta tilapäisestä osoitteenmuutoksesta tai pysyvästä osoitteenmuutoksesta heti kun se on tiedossasi. Kirjaudu verkkopalveluun ja muuta tietoja Omien tietojen kautta.

Miksi tilausta ei voi perua verkkopalvelussa?

Kestotilaus laskutetaan jaksoissa ja kätevintä on päättää kestotilaus laskutusjakson päättyessä. Jos haluaa päättää tilauksen muulloin tai vaihtaa tilausmuotoa, joudutaan yleensä joko palauttamaan rahaa asiakkaalle tai siirtämään sitä toiselle tilaukselle. Emme voi tehdä tätä muutoin kuin henkilökohtaisella pyynnöllä. Tarvitsemme myös tiedot mihin ja miten haluatte mahdollisen palautuksen. Lue lisää laskutuksesta.

Tyttäreni asuu Ranskassa ja haluaisin tilata hänelle lehden lahjaksi

Paperilehden voi toki tilata myös ulkomaille, mutta joudumme veloittamaan tilaushinnan lisäksi myös ulkomaan postimaksun. Paperilehti kulkee ulkomaille normaaleja postin reittejä, joten lehti on perille usein vasta viikon kuluttua.

Tuoreen lehden voitte lahjoittaa tilaamalla VERKKO+ tuotteen, joka sisältää internetissä tai lukulaitteella luettavan päivän lehden sekä savonsanomat.fi rajattoman lukuoikeuden. Lehti on luettavissa jo aamuyöllä Suomen aikaa eli heti kun se ilmestyy.

Näin ystävälläni Savon Sanomien kankaisen kauppakassin, mistä niitä saa?

Savon Sanomien vuosikymmenien kestosuosikki on musta markiisinen kauppakassi. Kassin voi ostaa asiakaspalveluistamme ja kestotilaaja saa sen etuhintaan. Myymme edullisesti myös muita kivoja tuotteita.

En halua enää tarjouskirjeitä Savon Sanomilta

Toimimme markkinoinnissa Kuluttajansuojalain mukaan, joten voit ilmoittaa markkinointikiellosta meille. Lue ohjeet rekisteriselosteestamme.