Vauvauutiset

Savon Sanomat onnittelee koko perhettä uuden vauvan johdosta!

Julkaisemme lauantaisin lehdessä levikkialueemme Vauvauutisia. Vauvan vanhemmat voivat jättää tekstin Vauvauutisiin oheisella lomakkeella, kännykällä, KYSistä vauvauutisia_13saatavalla kortilla tai asiakaspalvelussamme. Ilmoituksessa julkaisemme vauvan syntymäajan, sukupuolen, painon ja pituuden, vanhempien ja sisarusten nimet sekä kotipaikkakunnan. Vauvailmoitus ilman kuvaa on maksuton.

Vauvauutinen lehteen veloituksetta

• kortilla, joita saa KYS:in synnytysosastolta tai asiakaspalveluistamme
• tekstiviestillä: Lähetä viesti VAUVAUUTINEN ja vauvan tiedot (syntymäpäivä, sukupuoli, paino ja pituus, vanhempien ja sisarusten nimet sekä kotipaikkakunta) sekä kotiosoite numeroon 13521. Viestin hinta 0,65 e. Palvelu toimii Soneran, Elisan, Saunalahden, Kolumbuksen, DNAn liittymissä.

Vauvauutinen

  • Vauvan syntymäpäivän lehteä varten

Perheuutinen lehteen

Kuvallinen vauvan syntymä- tai kasteilmoitus tai vaikkapa ekat synttärionnittelut Perheuutisissa on uutinen ja kiva muisto. Hinnat alk. 30 e ja jos olet kestotilaaja, voit hyödyntää kestotilaajan edun -50 %.

Kestotilaajan erikoisedut

Jos olet Savon Sanomien kestotilaaja, perheellänne on vuoden aikana käytössä kestotilaajan ilmoitusedut sekä muita arvokkaita etuja pitkin vuotta. Lue lisää kestotilaajan eduista.