Kestotilaaja, uutisia verkosta!

Kestotilaaja, tutustu Savon Sanomien Verkko+-palveluun ja saat käyttöösi koko tuoteperheen sisältöineen. Näin uutiset kulkevat mukanasi, missä sitten kesällä liikutkin!

Verkko+ sisältää seuraavat tuotteet:

• savonsanomat.fi  rajattoman lukuoikeuden. Verkkopalvelumme raportoi tapahtumat läheltä ja kaukaa ympäri vuorokauden.
  • näköislehden, joka on digitaalinen versio päivän painetusta lehdestä, Näköislehteä voit lukea kätevästi tabletilta, älypuhelimesta tai tietokoneelta.
  • uuden Savon Sanomien mobiilisovelluksen, jossa on verkon uutiset ja näköislehti kätevästi samassa paketissa! Saat sovelluksen käyttöösi tilaamalla Verkko+- tilauksen ja lataamalla sovelluksen sovelluskaupastasi (Google Play, AppStore)

Kokeile nyt kaksi viikkoa veloituksetta!

Tarjous koskee 7-päiväisen paperilehden ja viikonloppulehden kestotilaajia. Verkko+ palvelun normaali hinta on 7-päiväisessä kestotilauksessa 3 e/kk ja viikonloppukestotilauksessa 5 e/kk paperilehden hinnan lisäksi.

7-päiväisen lehden kestotilaaja:

Tilaa tästä 2 viikon tutustumisjakso veloituksetta

Viikonloppulehden kestotilaaja:
Tilaa tästä 2 viikon tutustumisjakso veloituksetta