Lukijan Sanomat

Savon Sanomat kannustaa lukijoitaan entistä tiukempaan keskusteluun päivän puheenaiheista. Verkkolehden, Facebookin ja Twitterin kautta mielipidesivun jutuista jätettyjä kommentteja voidaan jatkossa nostaa myös printtilehteen Lukijan Sanomiin. Kommentteja käytetään silloin nimellä tai nimimerkillä.

Lukijan Sanomat -sivulle otetaan mielipiteitä vastaan entiseen tapaan mieluiten sähköpostin kautta. Sivun pääjutun maksimipituus on noin 3 000 merkkiä (noin 50 konekirjoitusriviä). Kakkosjutut ovat noin 2 000 ja 1 300 merkkiä. Mielipide on aina omalla nimellä kirjoitettu ja vain poikkeustapauksessa nimimerkillä.

Nimimerkillä julkaistaan vain Lyhyesti-palstan ja Kuuman linjan viestejä. Kuuma linja on tarkoitettu vain lyhyitä, napakoita viestejä varten ja sinne voi lähettää mielipiteen vain tekstiviestillä, ks. Kuuma linja alempana.

Lyhyesti-palstan kirjoitusten enimmäispituus on noin 1 000 merkkiä välilyönteineen. Sinne voi kirjoittaa myös nimellä. Myös nimimerkillä kirjoittavien täytyy ilmoittaa toimituksen tietoon nimensä, osoitteensa ja puhelinnumeronsa.

Toimitus muokkaa ja lyhentää kirjoituksia julkaisua varten tiloihin sopiviksi.

Lukijan Sanomissa julkaistaan myös Aikojen takaa –muisteluksia. Jos runosuoni pulppuaa, lehteen voi tarjota Lukijan värssyjä.

Viäräleuat ja muuten vain huumorintajuiset voivat laukoa sivulle omia Sutkauksiaan. Julkaistuista maksamme 10 euron palkkion. Sen maksamista varten tarvitsemme nimen, osoitteen, sosiaaliturvatunnuksen ja pankkitilin numeron. Puhelinnumero on myös hyvä liittää mukaan.

Yhteystiedot: lukijansanomat@savonsanomat.fi , postiosoite Savon Sanomat, Lukijan Sanomat, PL 68, 70101 Kuopio

Kuuma linja

Lähetä viesti KUUMALINJA (välilyönti) mielipiteesi, nimimerkkisi numeroon 13521 (0,65 e). (Omaa nimeä ei tarvitse liittää viestiin, puhelinnumero jää toimituksen tietoon.)

Voit jättää kirjoituksen myös alla olevalla lomakkeella

  • Anna pankkitiedot mahdollista palkkiota varten
  • Anna sosiaaliturvatunnus mahdollista palkkiota varten