Opiskelija, hyödynnä -50 % etu!

Opiskelija, tiesitkö että saat Savon Sanomat paperilla ja diginä puoleen hintaan?

Digitilaus sisältää

• näköislehden, jonka voit lukea kätevästi tabletilta, älypuhelimesta ja tietokoneelta missä ikinä oletkin
  • savonsanomat.fi- verkkopalvelun sekä
  • mobiilisovelluksen, jossa saat ajantasaisimmat verkon uutiset ja näköislehden helposti samassa paketissa. Sovellus on ladattavissa sovelluskaupastasi (Google Play, App Store).

Tilaa nyt, lukemalla sanomalehteä tuet opiskeluasi!

Lisätietoa opiskelijatilauksesta ja sen ehdoista saat tästä.