Kestotilaajan tilausedut

Lahjavinkki! 

Ilahduta ystävää Savon Sanomilla!

Tilaa 2 kk 40 € 

Tilaa 4 kk 75 €


Tilausehdot:
Tarjous koskee kotimaan tilauksia talouksiin, joihin Savon Sanomat ei tule ja tilauksen on alettava viimeistään 31.12.2018. Paperilaskuun lisätään 1 € käsittely- ja postituskulu. Tarkemmat tilausehdot osoitteesta www.keskisuomalainen.com/fi/tilausehdot. 


Kestotilaaja, liitä kestotilaukseesi VerkkoPlus paketti alk. 3 e/kk

Saat paperilehden lisäksi käyttöösi VerkkoPlus tuotteet ja tilauksesi jatkuu automaattisesti paperilehden ja verkon sisältävänä kattavana uutispakettina!

VerkkoPlus sisältää:
mobiilisovellus (iOS, Android)
näköislehti internetissä
savonsanomat.fi rajaton lukuoikeus

7-päiväisen lehden kestotilaaja
Liitä tästä kestotilaukseen VerkkoPlus

Viikonloppulehden kestotilaaja
Liitä tästä kestotilaukseen VerkkoPlus

Tarjous koskee 7-päiväisen ja viikonloppulehden kestotilaajia.
Kun liität VerkkoPlus-tuotteen tilaukseesi paperilehden kestotilaus jatkuu automaattisesti paperilehden ja VerkkoPlus tuotteet sisältävänä tilauksena. VerkkoPlus paketin hinta on 7-päiväisessä kestotilauksessa 3 e/kk ja viikonloppukestotilauksessa 5 e/kk paperilehden hinnan lisäksi.
Saat paketista jatkossa yhden laskun kestotilauksesi laskutusaikataulun mukaisesti.

Tilaa kakkoslehti mökille

Voit valita 1-6 kk tilausjakson puoleen hintaan normaalin määräaikaisen tilauksen hinnasta. Hinta 17,50 e/kk.

Siirry tilaamaan

Tilausehdot:
Kestotilaaja voi tilata kakkoslehden eli rinnakkaislehden itselleen vapaa-ajan asuntoon -50 % alennuksella normaalihintaisen määräaikaisen tilauksen hinnasta.
Kakkoslehteä voi tilata maksimissaan 6 kk/kalenterivuosi. Kakkoslehti- tarjous koskee kotimaan tilauksia ja talouksia, joilla on voimassa (jakelussa) oleva Savon Sanomien kestotilaus perusosoitteeseen. Kakkoslehden lasku tulee perusosoitteeseen.

 

Lahjavinkki Kestotilaajalle!ss_laitteet_lehti_tulo

Paperi ja Verkko+

20 viikkoa vain 95 € tai
10 viikkoa 50 €

Jos sinulla on jo käyttäjätunnus kirjaudu tunnuksellasi tai hanki tunnukset, tarvitset siihen vain kestotilauksen asiakasnumeron.

Löydät 7-numeroisen asiakasnumerosi Kestotilaajan Etukortista tai viimeisimmästä tilauslaskusta.
Voit myös kysyä asiakaspalvelusta sähköpostilla tai lähettää tekstiviestin ASIAKASNUMERO numeroon 13520 (viestin hinta 0,25 e).

Tilausehdot: Sähköposti on pakollinen, jos lahjan saaja haluaa käyttää VERKKO+ palvelua. Tarjous koskee kotimaan tilauksia ja on voimassa 1.1.-30.12.2018.