Uusi mobiilisovellus on julkaistu

Näköislehti löytyy sovelluksen etusivun yläosasta tai oikean yläkulman valikosta.

Uutta sovelluksessa on, että sen etusivulla näkyy päivän uutisvirta samalla tavoin kuin Savon Sanomien verkkopalvelun etusivulla. Mobiilisovelluksesta löytyvät myös verkkolehdestä tutut osastot.

Sovellus voi myös lähettää käyttäjille ilmoituksia tärkeistä uutisista. Sovelluksen käyttäjä voi ensimmäisellä kirjautumiskerralla määrittää, haluaako ilmoituksia uutisista vai ei.

Uusi sovellus toimii Applen iOS-käyttöjärjestelmässä ja Android-laitteissa.

Tutustu ja lataa täällä